Poslovno rojstvo v virtualnem svetu!

Prvega avgusta sem po več kot desetih letih ponovno zajadral iz korporativnih in deloma tudi akademskih voda v podjetniško svetovalni svet. Spremljajo me številne novosti, nova znanstva  in zabavna spoznanja. Eno takih je tudi moje poslovno rojstvo v virtualnem svetu.

Ko sem razmišljal ali naredim nov poslovni korak revolucionarno,  z obilo pompa, perfekcije in blišča ali bolj evolucijsko postopno in vas povabim, da postanete partner in soustvarjalec skupnega (virtualnega) razvoja, sem se odločil za slednje. Oglasite se na moji strani, sprašujte, svetujte, kritiziratej. Stran bo vsak dan boljša. 

Nejc, hvala, da si me virtualiziral.  Še leto nazaj si niti v snu ne bi predstavljal, da bom imel domeno s svojim priimkom. Upam, da poženemo čimprej še prevode. Miha, hvala, ker si uredil da nismo ABC Consulting ;-).

Če me povabite, da vam pomagam na področjih, s katerimi sem se intenzivno ukvarjal zadnjih deset let (glej stran storitve), pa brez strahu. Če je ta stran z vidika Stvarjenja sveta nekje pri ponedeljku, vam lahko na kadrovsko poslovnem področju pomagam, da skočite na četrtek in potem je le še korak do petka, sobote, za nedeljo pa nisem popolnoma prepričan, če v poslovnem svetu sploh obstaja 😉

3 thoughts on “Poslovno rojstvo v virtualnem svetu!”

  1. Čestitam za svojo prvo spletno stran in ti želim, da bi čim bolj pripomogla k uspehu tvojega novega življenjskega izziva! 🙂

Comments are closed.